Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова най-сетне проговори в риалитито Фермата“ за

...
Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова най-сетне проговори в риалитито Фермата“ за
Коментари Харесай

Ваня Стамболова проговори за допинг скандала


Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова най-сетне проговори в риалитито „ Фермата “ за един от най-тежките моменти в кариерата си – когато през 2007 година беше уличена в приложимост на допинг. Тогава тя получи наказване в продължение на 2 години да бъде лишена от спортни права.

Ваня показа, че именно по сложния метод е разбрала кои са същинските й другари. Преди да се случи това тя била обградена от доста хора. Когато обаче паднала от върха, изведнъж останала без нормалното си обграждане, никой не я поглеждал и всички се държали по този начин, като че ли е непристойна. След като 2-годишното й наказване завършило обаче, същите тези хора изненадващо се завърнали в живота й и още веднъж почнали да сипят хвалби по неин адрес.

По време на спортната си пауза, Ваня нееднократно е споделяла, че индивидът, на който напълно разчитала в този интервал, бил треньорът й Георги Димитров. Именно той й уреждал лагери, на които тя да продължава да тренира, с цел да бъде във форма при завръщането си. Стамболова показа още, че в спортните среди царят огромни интриги и затова тя вече предпочита да си замълчи, а не да спори, както го правила в по-младежките си години.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР